TROLLHÄTTANS FÄLTRITTKLUBB

Avboka lektion, igenridning

Din ridtid är reserverad för dig. Kan du inte komma ska du avboka tiden.

Avboka på Min ridskola

Avbokning måste ske senast klockan 08.00 lördagar och 12.00 på vardagar för att man ska kunna rida igen den gången. Telefonnummer: 0520-50 00 50 (lämna meddelande på telefonsvararen). Vi är dock glada om ni hör av er även om det är för sent för att kunna få en igenridning, eftersom det är viktigt för oss att kunna planera hästarnas arbete under kvällen.

Igenridning är endast möjlig i mån av plats & tillgång på hästar/ponnyer (ex. om flera av våra hästar/ponnyer är sjuka) och ska ske inom 4 ridveckor efter avbokad lektion. Max 2 igenridningar per ridperiod. Detta betyder att vi har heller inte möjlighet att skjuta fram ev. igenridningar in i framtiden. Man får bara rida igen när man har en fast plats i likvärdig grupp.

Telefontiden för bokning av igenridningar är vardagar mellan 12.00-13.00 och lördagar 08.00-08.30, telefon 0520-50 00 50.

 Elever som rider i 60 min. lektioner kan rida igen i 45-min lektioner. Rider du i en 45-min lektion kan du rida igen i en 60-min lektion och då betala mellanskillnaden till instruktören.

Vid sjukdom mer än två veckor och inte har möjligheten att rida igen kan  ridavgiften räknas tillgodo mot uppvisande av läkarintyg, dock max 4 veckor. Ev. tillgodo kommer att dras vid nästa faktureringstillfälle.