TROLLHÄTTANS FÄLTRITTKLUBB

Stallnytt oktober

Allan och Olivia har börjat som nya stall- och anläggningsskötare, snart är det dags för höstlovsfritids, vi har fått fina sponsorgåvor, en ny hemsida är på gång och vi har en preliminär tidsplan för vårt nya stall.   

Personal
12 september började våra nya stall- och anläggningsskötare. Allan har en utbildning som fastighetsskötare och har jobbat många år med bland annat bildemontering. Olivia är utbildad på Nuntorps hästinriktning och har en godkänd hästskötarexamen. Tyvärr är det svårt att få tag på ridlärare i hela Sverige och ingen behörig har sökt vår utannonserade tjänst. Så den annonsen förlängs en månad till. Vi kan med glädje meddela att Ida Widman börjar arbeta heltid 19 oktober på en tillsvidaretjänst. Vi är också väldigt glada för att Ewonne K, Karin S och Frida E hjälper oss att täcka upp för den vakanta ridlärartjänsten.   

Höstlovsfritids
Alla från sju år och uppåt är välkomna till vårt Höstlovsfritids 31 oktober-3 november mellan klockan 9.00-15.00. Anmäl er via Min ridskola eller via mail på anmalningar@tfrk.se. 

Sponsorer 
Vår sponsor ERA Hus & Hem har sponsrat oss med åtta täcken och sex ridhjälmar. Stort tack!
Om du eller ditt företag är intresserade av att sponsra Trollhättans Fältrittklubb på något sätt så kontakta kansliet på 0520-50 00 50 eller på info@trfk.se. 

Tävlingar
Tävlingskommittén tackar alla funktionärer som var med och hjälpte till vid Septemberhoppet. Utan er skulle vi inte kunna arrangera några tävlingar. Ni är bäst! Kommande arrangemang är: 

  • KM i dressyr söndag 23 oktober 
  • Pay & jump ponny söndag 30 oktober 
  • Adventshoppet söndag 27 november 

Ny hemsida är på gång
IdrottOnline som väldigt många av Sveriges föreningar är anslutna till stänger ner sin hemsidetjänst vid årsskiftet. Därför har vi under året byggt upp en ny hemsida som vi hoppas kunna lansera snart. När denna övergång genomförs kan det bli störningar men ni kommer att kunna nå oss via Facebook som vanligt.  

Ansträngd ekonomi
Som så många andra drabbas vi just nu av väldigt höga kostnader för allt. El-, foder-, bränsle- och strökostnader stiger till nivåer vi aldrig tidigare haft. Nu är det jätteviktigt att vi alla hjälps åt vara sparsamma. Fundera gärna på vad kan du göra? Släcka ljuset, snåla med varmvatten, stänga dörrar…? Alla idéer och insatser välkomna! 

Nytt stall planeras
Lokalplaneringen av ett nytt stall ska vara klar i november. Därefter ska nytt beslut tas i Kommunfullmäktige. Om det blir ett fortsatt positivt beslut så startar projekteringen inför en beräknad byggstart i April 2023.